subota, 7. ožujka 2015.

Skupština 2015

      U subotu 7. 3. održana je izborna Skupština NK Omladinac Niza uz prisustvo članova, igrača i simpatizera u prostorijama Mjesnog doma na igralištu. Ispred Nogometnog središta Našice Skupštini je nazočio Marinko Sarajlić član Izvršnog odbora NS Našice. Skupština počela predstavljanjem izvješća o radu i financijskog izvješća u prošloj  godini. Naglašeno da se seniorski sastav vratio u 2. ŽNL Našice, gdje zasada drži odlično sedmo mjesto od 15 ekipa.
Seniorska ekipa je od Nogometnog središta Našice dobila priznanje za najbolju ekipu u prošloj godini.Pionirska ekipa za koji nastupaju polaznici Dječje športske akademije "Niza" za sada drži solidno 10 mjesto od 14 ekipa. U financijskom izvješću naglašeno je da je klub izvršio sva plaćanja i da nikom nije dužan. Nakon toga razriješilo se dosadašnje vodstvo kluba i počelo se sa izborom novog vodstava. Za novog predsjednika je izabran jednoglasno Robert Jakovac na mandat za slijedeće 4 godine.
       Novi predsjednik je predložio i novi Izvršni odbor u sastavu Krunoslav Bencek - tajnik,  Stephanie Jug - blagajnik, te članovi Zdravko Kuzminski, Željko Ćosić, Ivana Paska i Florijan Kuzminski, a što je također jednoglasno podržano. Za novi Nadzorni odbor izabrani su Rudi Pajnić predsjednik i Dragan Kumrić i Ivica Bardy članovi.  Također je predstavljen novi Statut kluba koji se morao uskladiti sa novim Zakonom o udrugama. U predstavljanju programa za ovu godinu naznačeno je kao glavni cilj ostanak kluba u 2. ŽNL Našice, te izrada zaštitne mreže iz sjevernog gola, nove kanalizacije sa pripadajućom septičkom jamom, uređenje svlačionica i prostorija. 
Na kraju Skupštine zahvaljeno svim sponzorima i donatorima na čelu sa Općinom Koška, te svim koji su na bilo koji način pomogli radu kluba. Nakon Skupštine nastavljeno kraće druženje svih nazočnih.

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *