nedjelja, 31. ožujka 2019.

4 od 4


Četiri od četiri
Seniori se pobjedom pridružili  juniorima, pionirima i veteranima koji su ostvarili pobjede ovaj tjedan, Vjerojatno da smo imali ekipu u pincek pali (mlađi pitajte starije za tu igru) i tamo bi pobijedili. Lijep vikend za sve nas.
Vuka Razbojište - Omladinac Niza 1:3
Teško gostovanje ko i uvijek za nas pošto domaća ekipa igra dosta prljav nogomet iz sredine osamdesetih ,  sa puno startova na rubu žutog kartona ali bez sankcije od strane suca. Počinjemo dobro i već u 14 minuti lijep gol zabija sa 17-18 metara Josip Garaj u sam donji desni kut golmana, 4 minute sličan gol zabija Ante Knežević i stavlja stvari na svoje mjesto. Domaći napadaju ali naš golman  Marijan Dević na visini zadatka. Iz jedne lijepe akcije Mario Pranješ na nesebičnu asistenciju  Josipa Garaju povećava na 3:0. Pred kraj prvog dijela penal za domaće, ali naš golman Deva to brani sa pol snage. Nakon toga ostajemo sa desetoricom u terenu zbog drugog žutog Matije Garaj nakon navodno nenajavljene leteće  zamjene , pa mom sudu prestrogo. u drugom dijelu domaći sa igračem više napadaju i smanjuju nakon našeg autogola Milana Petranovića nakon jednog nesporazuma. Na kraju vrijedna tri boda pogotovo nakon kiksa vodeće Beljevine u Budimcima, koji nam dolaze slijedeće kolo, a sad nam prvo mjesto bježi samo dva boda. Čestitke dečkima na pobjedi i igri.
Dinamo Budimci - Zagorac 1952 Beljevina   2:1
Domaći pobijedili lidera i tako još zakomplicirali borbu za vrh. Već u 5 minuti domaći poveli preko  Domagoja Kneževića i taj rezultat je bio na poluvremenu. gosti izjednačavaju u 54 preko uvijek opasnog Srećka Jelena. u 65 minuti vodstvo domaćima , a kasnije se ispostavilo i pobjedu donosi  Alen Liović.
Poganovci -Brezik 5:0

Ekipa Poganovaca  uvjerljiva protiv ekipe iz dna tablice. Ovom pobjedom i da nema onog minusa domaći bi bili na vrhu tablice. Svoj dan je imao Davor stanivuković -Drndo sa tri gola (11,50,869 , a pridružili su mu se još Dario Todorović u 40 i Anton Maglica u &0 minuti.
Seona - Vihor II Jelisavac    1:5
Seona nije bila teška prepreka za Vihoraše koji su napunili mrežu domaćih i dalje drže drugu poziciju.
Za goste iskazao je sa tri gola Patrik Čiš 11,31,51, te još Dejan Šmehil  61 i robert Kuric u 90. Gol za domaće postigao  Hrvoje Poljaković 23 minuti.
Mladost Breznica - Lađanska
U derbiju susjeda preko polja bolji domaći. U igri podjednakih ekipa domaći dolaze u vodstvo 2:0 preko Davida Pleše u 25, i iz penala u 33, da bi gosti izjednačili do poluvremena preko Damira Čorluke u 40 iz penal te u 44 minuti. U drugom dijelu domaći uzimaju tri boda trećim golo Davida Pleše u 80 minuti
Lug Bokšić Lug - Martin 4:3
U ravnopravnoj igri po kretanju rezultata domaći do pobjede su došli u 89 minuti utakmice. Za domaće strijelci  Valentin Ploher 10, 20, Dejan Radošević 79 i Dejan Filipović 89, za goste Luka Hajmiler 12, Marko Hajmiler 25 i Florijan Ladnjak 57....ifo


JUNIORI
Juniori pobijedili u Podgoraču ekipu NK Sloga rezultatom 4:3. Strijelci 2 x Gabriel Anđić, Luka Rogulić i David Pavlović. Čestitke dečkima na pobjedi.


PIONIRI

Pioniri pobijedili u prvoj prvenstvenoj utakmici ekipu NK Lila rezultatom 3:2. Strijelci Filip Bardy, Daniel Vrbanić i Petar Barišić. Čestitke dečkima na pobjedi....
VETERANI
Uz ekipe mladeži danas su pobjedu zabilježili i veterani pobijedivši u Nizi ekipu veterana NK Goleo iz Dopsina rezultatom 4:2. Strijelci Domagoj Liović 3x i Tomica Barišić. Čestitke dečkima...ifo

Nema komentara:

Objavi komentar

Baci komentar na napisano

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *