nedjelja, 19. svibnja 2019.

Rezultati 18-19.5,

SENIORI

Pobijedili na teškom terenu natopljenom vodom domaću ekipu Lađanske rezultatom 3:0. Domaći prvi imaju priliku i imaju gredu i ostaju na toj ozbiljnijoj prilici do kraja utakmici.  Nakon toga mi uspijevamo povezati redove i Mihael Mihić brom akcijom izlazi iskosa i postiže pogodak za vodstvo, U 33 minuti jednu odbijenu loptu Mario Pranješ silovito posprema u mrežu. Domaći u 44 minuti ostaju sa desetoricom nakon udaranja njihovog igrača našeg u prekidu igre. U drugom dijelu mi imamo inicijativu, domaći čekaju kontru. U 53 minuti Mario Pranješ pogađa iskosa za  kasnije ispostavilo konačan rezultat 3:0. Zanimljivo lopta je iskosa uz samu stativu ušla našla rupu i otišla van. U 82 minuti domaći ostaju sa devet igrača u polju pošto vratar pravi prekršaj kao zadnji obrane i dobiva crveni karton. U svemu bitna su tri boda koja nam osiguravaju treće poziciju, a koja nadamo se svi, mogla donijeti kvalifikacije za ulazak u 2. ŽNL, ali o tome kad sve bude službeno. U nedjelju na kirvaj stiže nam ekipa Martina od 17:30 sati
Martin - Zagorac 1952 Beljevina 0:11
Lider prohujao martinskim brdom i korača uvjerlijvo prema naslovu prvaka koji mogu osigurati već slijedeće kolo. Strijelci opet raspoloženi Srećko Jelen 9,26,56,57, Denis Kiris  7,22,63, Goran Bulić 47, Alen Trepač 59 i Tomislav Banaj 65.
Lug Bokšić Lug - Vihor II Jelisavac   1:4
Vihoraši uvjerljivi u Lugu i sa nova tri boda drže i dalje drugu poziciju.
Brezik - Dinamo Budimci  1:2
Budimčani upisali nova tri boda i učvrstili se na četvrtoj poziciji. Zanimljivi svi golovi pali u prvi 20 minuta utakmice. Strijelci za domaće TomIslav Pejak 17, za goste Domagoj Kovačević 8 i Alen Liović 9. Gosti završili utakmicu sa devet igrača u polju zbog dva isključenja u 36 i 72.
Mladost Breznica - Poganovci 1:1
Jedini remi ovog kola. Prvi u vodstvo došli domaći preko Josipa Grahovac u  a za goste izjednačio Anton Maglica u 51 minuti.
Vuka Razbojište - Seona 3:0 (bb)
Utakmica nije odigrana pošto se gosti iz Seone nisu pojavili u Razbojištu. Ovo je druga utakmica koja ekipa Seone nije odigrala ovom prvenstvu, nadamo se neće klub iz Seone u predstojećem razdoblju ugasiti.
JUNIORI
Poraženi u Motičini rezultatom 8:3. Strijelci za naše Luka Rogulić, Gabriel Kozina i David Pavlović

PIONIRI
Bili slobodni ovo kolo.

VETERANI
Nisu igrali zbog otkazivanja ekipe iz Đurđenovca.

Nema komentara:

Objavi komentar

Baci komentar na napisano

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *